zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
PŘÍPRAVA NEJ HORKÉ ČOKOLÁDY
na 1 cappuccino šálek
(cca 120 ml bohaté čokolády)
50g (4 lžíce) čokoládových peciček
70ml mléka plnotučné, nejlépe čerstvé
V kastrůlku ohřejte mléko na cca 70°C. Vsypte čokoládu a míchejte na mírném plameni dokud se nerozpustí.
Vychutnejte si čistou chuť čokolády nebo přidejte do kastrůlku oblíbené koření.
A navrch kopeček šlehačky.
O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. Přečtěte si o nás více.
Vybráno s láskou, vyrobeno s péčí.
Pecičky z tmavé čokolády Single Origin Madagascar
Obsah kakaa: min. 67%.
Složení: kakaová hmota (Madagascar), cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka. Skladujte v suchu a chladu.
Nutriční hodnoty na 100 g |
Energetická hodnota | 2296 kj / 549 kcal |
Tuky | 39 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 24 |
Sacharidy | 33 |
z toho cukry | 30 |
Bílkoviny | 7,9 |
Sůl | 0,02 |
Produkt osvědčený zákazníky, Le Chocolat Horká čokoláda 67% Madagascar 200g od oblíbené společnosti Le Chocolat - tento produkt posíláme extra výhodně za 119,00 Kč. Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.